Skip to content
כניסה לאיזור האישי
המרכז לפיתוח ותמיכה  במעבדות הביולוגיה בבתי הספר
  • דף הבית
  • אודות about
  • תכנים חטיבה עליונה
    • ארגון ובטיחות במעבדה
    • ניסויים ומידע על ניסויים
      • נשימה תאית
      • אוגדן ניסויים
      • אוסמוזה
      • דיפוזיה
      • קרום התא
      • מיקרוביולוגיה
      • ביולוגיה מולקולרית
      • מיטוזה
      • תסיסה
      • פוטוסינתזה
      • אנזימים
      • מידע על ניסויים
      • תורשה
      • החיסון
    • מצגות, סרטונים ומקורות מידע
    • חקר וביוחקר
  • תכנים חטיבת ביניים
    • ארגון ובטיחות במעבדה
    • ניסויים
    • מצגות, סרטונים ומקורות מידע
    • חקר וביוחקר
  • חקר וביוחקר
    • מאמרים כבסיס לחקר וביוחקר
      • חיידקים
      • גדילה של צמחים
      • שמרים
      • דפניות
      • נביטה
    • אסטרטגיית חשיבה חטיבת ביניים
    • חקר וביוחקר בבית
    • חומרי עזר וסביבות מתוקשבות למורים ולתלמידים
    • נהלים והנחיות חטיבת ביניים
    • אסטרטגיית חשיבה חטיבה עליונה
    • פעילויות ממורה למורה
    • רעיונות ושיטות לביוחקר
  • אירועים והשתלמויות
    • נושאים ותאריכים
    • חומרי הדרכה
    • אירועים
  • חנות
  • בחינת בגרות
    • בחינות משנים קודמות
      • בחינות בגרות מעשית לתלמידי 5 יח' – עברית
      • בחינות בגרות מעשית לתלמידי 5 יח' – ערבית
      • בחינות בגרות מעשית לתלמידי 5 יח' – שפות נוספות
      • בחינות בגרות מעשית לתלמידי 3 יח' בעברית ובערבית
      • ציוד וחומרים 3 יח'
      • אינדקס מעבדות
      • מצגות המבוססות על בחינות הבגרות
      • ציוד וחומרים 5 יח'
    • רישום לבחינת בגרות מעשית
    • עדכונים והתאמות לניסויים מבחינת הבגרות
    • מכשיר להערכה של מבחני מעבדה בביולוגיה
    • קבצים למורה מלווה מעבדה
  • צור קשר
יד אוחזת בצנצנת

פעילויות ממורה למורה

דף הבית » חקר וביוחקר » פעילויות ממורה למורה

השפעת גורמים שונים על פעילות אנזים עמילאז

מעבר לקובץ
מיפוי מעבדות מתוקשבות

מעבר למסמך
זיהוי משתנים בניסוי - תרגול

מעבר לתרגול
קישורים לניסויים בנושאים שונים בפורמט MTB

השפעת מלח על תהליך נביטה

השפעה של תמיסות מלח על עלי בצל הגינה

השפעת גורמים שונים על תאי שמרים

בדיקת השפעת ריכוזים שונים של דטרגנט על תהליך נשימה תאית בשמרים

תהליך אוסמוזה בתפוח אדמה

בדיקת שורשים של בצל שהשרו אותו בתמיסות שונות

השפעת טמפרטורה על תהליך דיפוזיה ברקמת תפוח אדמה

פעילות אנזים קטלאז ברקמת מלפפון

עיבוד מעבדה מצולמת : תסיסת שמרים במיצוי תפוח עץ

השפעת אנזים רנין על קרישת חלב ועל קרישת משקה שוקו

מעבדה יבשה וירטואלית – פעילותו של קטלאז

פעילות האנזים אוּרֵאָז ביצורים שונים

בדיקת יצירת עמילן מגלוקוז פוספט המתרחש בתסנין תפוח אדמה

בדיקת השפעת סוג הסוכר ונפח הסוכר על קצב תסיסה בשמרים מקובעים

בדיקת השפעת ריכוז אנזים עמילאז על קצב פירוק עמילן

בדיקת השפעת ריכוז אנזים פוספטאז על קצב פירוק פנול פתלאין פוספט

בדיקת השפעת תנאים שונים על קצב פירוק מי חמצן

מקבץ שאלות פתוחות בנושא אנזימים

דף תרגול בנושא תכנון ניסוי

תרגול בנושא בניית גרפים

תרגול בנושא מיהולים

בדיקת השפעת זמן השריית זרעים על קצב נשימה תאית

מעבדה יבשה בנושא קטלאז - קובץ לתלמיד (ערבית)

מעבדה יבשה בנושא קטלאז - קובץ למורה (ערבית)

תהליך המתרחש בתאי שורש של גזר

הניסוי המוצג בסרטון : מעקב אחר תהליך פירוק של "מי חמצן" (H2O2) בגזר - מבוסס על בגרות מעשית בביולוגיה תשס"ז…

אוסמוזה ברקמת תפוח אדמה (ערבית)

דף מלווה למצגת מרוב עצים לא רואים את היער (ערבית)

מצגת מרוב עצים לא רואים את היער (ערבית)

פעילות אנברטאז מתאי שמרים (ערבית)

פעילות אנזים אנברטאז מתאי שמרים (כולל תשובות) (ערבית)

פעילות האנזים אוראז בזרעי סויה ( ערבית )

פעילות קטלאז בגזר ובתפוח אדמה (ערבית)

פעילות קטלאז בלוביה (ערבית)

פעילות קטלאז בתפוח אדמה (ערבית)

תהליך אוסמוזה בגלילים של תפוחי אדמה ( ערבית )

תהליך פירוק מי חמצן ( ערבית )

תהליך פירוק עמילן בבננה ( ערבית )

  • דף הבית
  • אודות about
  • תכנים חטיבה עליונה
  • תכנים חטיבת ביניים
  • חקר וביוחקר
  • אירועים והשתלמויות
  • חנות
  • בחינת בגרות
  • צור קשר

כל הזכויות שמורות © 2018

Spring Valley Logo Powered By Spring-Valley